Reklam
Reklam
PAMUKKALE TV DENİZLİ'NİN İLK UYDU KANALI

TERÖRLE MÜCADELE DAİRE BAŞKANI TURGUT ARSLAN DENİZLİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ MEVLÜT DEMİR’i ZİYARET ETTİ

TERÖRLE MÜCADELE DAİRE BAŞKANI TURGUT ARSLAN DENİZLİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ MEVLÜT DEMİR’i ZİYARET ETTİ
Reklam

15 Temmuz hain darbe girişiminde,Jandarma Genel Komutanlığında başına kurşun sıkılarak şehit edilmek istenen Terörle Mücadele Daire Başkanımız Sayın Turgut ARSLAN Denizli Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt DEMİR’i ailesi ile birlikte  ziyaret etmiştir.

Emniyet Müdürü DEMİR’inmemleketi Alanya’dan özel olarak getirttiği  “şalvarı, cepkeni ve kasketi Terörle Mücadele Daire Başkanımız ARSLAN’a hediye etmiş ve Daire başkanımız kendisine hediye edilen şalvar ve cepkeni giyerek,kasketi’de takarak  duygulanmamak elde değil, sağ olsunlar bizlere değerli olduğumuzu bir kez daha hissettirdiler, kendisine hediyelerinden ve bize verdiği değerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” demesi üzerine;

Emniyet Müdürü DEMİR;Gazi Başkanımızın unvanıartık,” Alanyalı Gazi Başkan” olarak tescillenmiştir. İnşallah günün birinde‘de “Alanyalı Gazi Başkanımız” bu kıyafetle hasbahçe zeybeği oynayacaktır. Gazi Başkanımızı sağlıklı görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti, Mevlam yolunu ve bahtını açık etsin, Yüce rabbim bu millete bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın.Türk Milleti her zaman olduğu gibi,”İstiklal ve İstikbal” kaygısı duymadan “İla yevmil kıyam”daim ve kaim olacaktır. Türk evlatları ve torosların yiğitleri her daim şanlı bayrağı göklerde dalgalandıracaklardır.  Diyerek konuşmalarını sonlandırmışlardır.

Terörle Mücadele Daire Başkanımız Sayın Turgut ARSLAN ziyareti ,birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ