Reklam
Reklam
PAMUKKALE TV DENİZLİ'NİN İLK UYDU KANALI

YASİN ÖZPEK, ARTAN UYUŞTURUCU KULLANIMINA DİKKAT ÇEKTİ…“GELİN BU İLLETTEN GENÇLERİMİZİ KURTARALIM”

YASİN ÖZPEK, ARTAN UYUŞTURUCU KULLANIMINA DİKKAT ÇEKTİ…“GELİN BU İLLETTEN GENÇLERİMİZİ KURTARALIM”
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Denizli’de artan uyuşturucu kullanımına dikkat çekti.

MHP’li Özpek, Uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için toplumun tüm katmanlarıyla birlikte mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

Başta Vali Ali Fuat Atik, Emniyet ve Jandarma ekiplerinin zehir tacirleriyle amansız mücadele verdiklerini kaydeden Özpek, “Toplumumuzun tüm katmanları emniyet ve jandarma kuvvetlerimizin uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına omuz vermesi gerekir. Biz teşkilat olarak bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Gençlerimizi bu uyuşturucu illetinden uzak tutmak adına artık elimizi değil bütün gövdemizi bu taşın altına koymak zorundayız. Gençlerimizi bu alanda bilinçlendirmeli, kendi mahallelerimize sahip çıkmaları gençlerimizi zehirlemeye çalışan kaybolmuş ruhları görünce hemen emniyet güçlerimize haber vermeliyiz” dedi.

“TOPYEKÜN MÜCADELE”

Uyuşturucu kullanımının önlenmesiyle ilgili mücadelenin sadece polisiye tedbirlerle engellenemeyeceğini ifade eden Özpek, “Bu mücadelenin sadece polisiye tedbirlerle engellenemeyeceğini ve bu anlamda STK’larla işbirliği yapılması gerektiğine inanıyoruz. Bu mücadele topyekün seferberliğe dönüştürülmelidir. Bu ülkenin geleceği gençlere bağlıdır. Eğer biz gençleri uyuşturucuya mahkum edersek bu ülkenin geleceğini de yok ediyoruz demektir. Aileler, üniversite sınavı için gösterdikleri önemi, uyuşturucu konusunda da göstermeleri gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ