Reklam
Reklam
PAMUKKALE TV DENİZLİ'NİN İLK UYDU KANALI

KİTAP SATIŞLARINDAN ELDE EDİLEN GELİRLER, MUHAMMED ALİ İÇİN KULLANILACAK…

KİTAP SATIŞLARINDAN ELDE EDİLEN GELİRLER, MUHAMMED ALİ İÇİN KULLANILACAK…
Reklam

SMA hastası olan Muhammed Ali, Denizli 4. kitap fuarına katılan yazarlar tarafından unutulmadı. Yayınevi Sahibi Mustafa Soylu kitap fuarının 9.gününde kitap satışlarından elde edilen tüm gelirin SMA hastası olan Muhammed Ali için kullanılacağını açıkladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi 4.Kitap Fuarı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Fuara 350 yazar ile birlikte 250 yayınevi katıldı. Mavi Nefes Yayınevi de fuarın son günlerinde SMA hastası olan Muhammed Ali için kampanya düzenledi. Fuarın 9.gününde kitap satışlarından elde edilen tüm gelirin SMA hastası Muhammed Ali için kullanılacağı belirtildi. Mustafa Soylu “SMA hastası Muhammet Ali için bir şeyler yapmak istedik. Bize destek olan tüm yazarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Soylu “Pandemi den sonra olmasına rağmen herkes çok özlemiş yoğun bir katılım var. bu çok sevindirici bir şey.  İstanbul’dan katılımcılar da vardı. Ve bunun yanında biz mavi nefes yayıncılık olarak böyle bir şey düşündük. sma hastaları gündemimiz de biliyorsunuz. SMA hastası Muhammet Ali’miz var. Yüzde 97 ulaşmış. Bünyemizdeki 7 yazarımızla bir karar aldık. Yediye kadar sürecek kampanya da tüm satışlarımızı sadece gelir değil bütün satışlarımızı Muhammet Ali’ye bağışlıyoruz. Yedi yazarımızın tüm satışlarını bağışlıyoruz. İnşallah verimli olur. Bizlerin de bir nebze katkımız olur” dedi.

Denizli’deki fuarın katılım bakımından çok yoğun olduğunu ifade eden Soylu “İstanbul’daki yazarımız da katılımın bu denli olacağını beklemediğini, neredeyse Tüyap’a aday olma konusunda zorlayacağını söyledi. Yediden yetmişe fuarımız çok katılımcı ile devam etti” diye konuştu.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ