Reklam
Reklam
PAMUKKALE TV DENİZLİ'NİN İLK UYDU KANALI

BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI ALİ ATLI’NIN 10 KASIM MESAJI

BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI ALİ ATLI’NIN 10 KASIM MESAJI
Reklam

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83. ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında “Onun devrimlerini esas alarak daha da ileriye taşımaya dün olduğu gibi, bugün de kararlıyız” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. yıldönümü dolayısıyla Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı bir mesaj yayımladı. Başkan Atlı mesajında, “Karanlık günlere ışık tutan, milleti tebaa olmaktan kurtarıp özgür birer birey olmasını sağlayan, anadolu topraklarında emperyalizme diz çöktüren Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 83. yıldönümünde özlem, saygı ve şükranla anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Atatürk’ün hala daha ışık olmaya devam ettiğinin altını çizen Başkan Atlı “‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, karakterini de yansıtarak bizlere armağan ettiği ülkemiz ile bizlere siyasi ve idari anlamda temeli çok sağlam bir miras bırakmıştır. Tüm imkânsızlıklar içinde gösterdiği liderliği, zorluklara karşı direnci, halkına duyduğu güveni ile gençlerde beslediği umutları bizlere ışık olmaya devam etmektedir.

10 Kasım, yüreğimizde bir sızı olmakla birlikte, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için Atatürk’e verdiğimiz söze bağlılığımızı da ifade ettiğimiz gündür. Ulu Önder’in “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizi, onun devrimlerini esas alarak daha da ileriye taşımaya dün olduğu gibi, bugün de kararlıyız. Türkiye Cumhuriyeti’nin fedakâr halkı için sosyal devlet anlayışı ile kimseyi yalnız bırakmamak ve Atatürk Cumhuriyetini hak ettiği yere getirmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Bir kez daha ve yüksek sesle ifade ediyorum ki: Yüce Atatürk, gelecek nesiller için, devrimlerinin ışığında çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ