Reklam
Reklam
PAMUKKALE TV DENİZLİ'NİN İLK UYDU KANALI

MAKSİAD ESKİŞEHİR TEI’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

MAKSİAD ESKİŞEHİR TEI’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
Reklam

Denizli Makine Sanayici İş İnsanları Derneği (MAKSİAD) bir dizi fabrika ziyareti için Eskişehir’e gezi teknik bir gezi düzenledi. Gezinin en önemli duraklarından biri Tusaş Motor Sanayi A.Ş. (TEI) oldu.

MAKSİAD düzenlemiş olduğu gezilere bir yenisini daha ekledi. Eskişehir’e yapılan gezide bir dizi fabrika ziyaretinin yanı sıra Türkiye’mizin göz bebeği, yerli ve milli uçak, helikopter, füze motorları ve parçaları yapan, kalite, teknoloji, ticari satışlarda dünyada ilklere giren Tusaş Motor Sanayi A.Ş. (TEI)’yi gezme fırsatı bulan MAKSİAD Ekibi geziden oldukça memnun olduklarını belirttiler.

MAKSİAD heyetiyle bir toplantı yapan ve aynı zamanda da Denizli’li olan TEI Genel Müdürü Mahmut Akşit, heyet üyeleriyle de yakından ilgilendi. Dünyada uçan her iki uçaktan birinde TEI’nin ürettiği motor yada parçalardan birinin kullanıldığını belirtti. TEI ürettikleri yerli ve milli uçak, helikopter, füze motorları ve ileri teknoloji motor parçaları hakkında hem sunum yaparak hem de canlı olarak MAKSİAD Heyetine tüm parçalar hakkında tek tek bilgi verdi.

MAKSİAD Heyeti, üyelerinin ürettiği hediyeleri ve Denizli’mizin başkentliğini yaptığı havlu bornoz setini de takdim etti.

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı yaptığı açıklamada teknik gezilerin Ankara TAİ, makineler şehri Konya gibi illerde de devam edeceğini belirtti.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ